Proiectele și activitățile Fundației Dacica sunt finanțate prin donații, sponsorizări și venituri provenite din încasările Pensiunii Dacica. Puteți susține cercetarea istorică și promovarea patrimoniului de epocă dacică redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Dacica sau făcând o donație în contul nostru.

Redirecționați 3,5%

Începând cu 2020, puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către un ONG înscris în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscal. Puteți verifica înregistrarea Fundației Dacica în acest registru accesând acest link și introducând codul fiscal 25795930.

Această redirecționare nu presupune nici o cheltuială pentru dumneavoastră. Este doar o opțiune în legătură cu utilizarea unei părți din banii pe care i-ați virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute anul trecut. Dacă nu alegeți să susțineți nici o organizație, toată suma va rămâne la bugetul de stat.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea Fundației Dacica redirecționând 3,5% din impozitul pe venit, acum este mult mai simplu. Accesați https://formular230.ro/fundatia-dacica , completați cu datele dumneavoastră, semnați cu mouse-ul (sau cu degetul, pe ecranele tactile) și formularul va ajunge la noi pe e-mail. Ne vom ocupa noi să trimitem formularele la administrațiile financiare.

Data limită pentru trimiterea formularelor este 25 mai 2023.

Faceți o donație în cont

Puteți vira suma pe care doriți să o donați în contul nostru deschis la ING Bank:

RO09 INGB 0000 9999 0882 1250 ING – cont în lei