CUM MĂ IMPLIC

1.      REDIRECȚIONEAZĂ 2%

Dacă sunteți salariați, persoane fizice autorizate sau obțineți venituri din profesii liberale (medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect etc.), puteți susține financiar proiectele noastre fără să vă fie afectat bugetul, cerând statului să redirecționeze către Fundația Dacica 2% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit.

Trebuie doar să completați și să depuneți până la data de 15 martie 2019

Formularul 230 (pentru venituri din salarii și pensii) sau

Declarația unică (pentru venituri din alte surse)

Formularele se pot trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii, la Administrația Financiară de care aparțineți.

Pasul 1

Descărcați

pentru venituri din salarii și pensii        FORMULARUL 230

pentru venituri din alte surse                DECLARAȚIA UNICĂ

precompletat cu datele fundației noastre, completați-l electronic cu datele dumneavoastră personale și tipăriți-l în 2 exemplare.

Pasul 2

Semnați formularele și depuneți-le online sau trimiteți-le prin poștă recomandat cu confirmare de primire la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.

2.   DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Puteți susține programele noastre de cercetare, făcând o donație prin transfer bancar, direct în contul nostru:

Beneficiar:                                       FUNDAȚIA DACICA

Cod de identificare fiscală:            25795930

Adresa:                                            Com. Boșorod, sat Alun, nr. 40, jud. Hunedoara

Cont bancar:                                    RO09 INGB 0000 9999 0882 1250, ING BANK (cont lei)

RO87 INGB 0000 9999 0882 1301, ING BANK (cont euro)

Vă mulțumim!